Boeken Printen on demand

Sinds 1988 hebben wij al 23.689 schrijvers

geholpen met maken van hun boek.

Boeken printen on demand

Droomt u al tijden van het uitgeven van uw eigen boek? Bent u bijna klaar met het manuscript en zoekt u nog een grafische partner die jaren ervaring heeft met het boeken printen? Dan bent u bij drukkerij HAVEKA aan het juiste adres.

Wij begrijpen dat het printen van uw boek spannend kan zijn. U heeft veel tijd en energie gestoken in het schrijven van de tekst. En natuurlijk wilt u dat er aan het printen van uw boek net zoveel aandacht wordt besteed.

Boeken printen is een vak en bij HAVEKA verstaan wij dit vak. We hebben meer dan 25 jaar ervaring en gaan voor vakmanschap en persoonlijk contact.

Boeken printen zit in ons DNA

De kracht van HAVEKA zit ‘m in onze mensen en onze machines. Hierdoor is het al mogelijk om uw publicatie te realiseren vanaf oplage 1. Dit doen we zowel voor zakelijk gebruik, uitgeverijen en voor de schrijvende particulier in full-colour of in zwart-wit, met paperback of gebonden met een harde band.

De productie vindt geheel in eigen huis plaats. Door een combinatie van digitaal-printen en offsetdruk zijn er vele mogelijkheden, scherpe prijzen en korte levertijden. Maar misschien nog belangrijker, boeken printten zit in ons DNA en daar zijn we goed in!

Om u op weg te helpen met het maken van de juiste keuzes geven wij u graag een persoonlijk advies om het ook echt uw boek te maken. Wij hebben vele voorbeelden liggen om u te inspireren.
U bent van harte welkom.

 

geopend

Snelle Levertijden

De productie van boeken vindt geheel in eigen huis plaats waardoor we zeer korte levertijden hebben.

Kleine Oplage

Door een combinatie van digitaal printen en offsetdruk maken wij al boeken vanaf oplage 1. Zo kunt u eenvoudig boeken “on-demand” nabestellen.

Verzending

Verkoopt u boeken online of heeft u nabestellingen? Wij verzorgen de verpakking en de verzending van uw boek.

Digitaal Drukken met de HP indigo

Nieuwe mogelijkheden met de HP Indigo.

Met de komst van onze HP Indigo is er veel veranderd op het gebied van digitaal printen. Gepersonaliseerd printwerk in kleine oplages en tegen lage tarieven met superkwaliteit!