Digitaal Drukken
Om wat voor soort drukwerk of grafische publicatie het ook gaat, met HAVEKA haalt u de juiste kennis en een ervaren grafische partner in huis. Op deze pagina vindt u een overzicht van de uiteenlopende producten die wij voor u digitaal drukken. Via de links kunt u meteen online een offerte aanvragen.
HP Indigo

Digitaal drukken met de HP Indigo

Met de komst van onze HP Indigo is er veel veranderd op het gebied van digitaal drukken. Gepersonaliseerd drukwerk in kleine oplages en tegen lage tarieven met superkwaliteit!

Voorbeeldboeken Familiedrukwerk

Familiedrukwerk

 

De geboorte van een baby is een hele intieme gebeurtenis. Veel ouders willen de geboorte van hun kind graag op een heel persoonlijke manier bekend maken aan familie, vrienden en bekenden. Ze willen een kaartje dat net zo ‘eigen’ is als hun baby. Een kaartje dat bij hén past.

Reclame drukwerk

Reclame drukwerk

 

U wilt uw boodschap helder en overtuigend overbrengen op uw doelgroep, uw klanten en afnemers? U wilt zich onderscheiden ten opzichte van uw concurrenten? Dan is goed verzorgd reclamedrukwerk van doorslaggevend belang. De grafische partner HAVEKA helpt u graag met het beste advies, van ontwerp tot realisatie.

Zakelijk drukwerk

Briefpapier

Brief- en vervolgpapier geven vaak een eerste indruk van de kwaliteit van uw bedrijf. HAVEKA maakt naar wens het ontwerp. En HAVEKA drukt het briefpapier op uiteenlopende papiersoorten en gramsgewichten. Naar wens voorzien van specifieke nabewerking zoals stansen (snijden), pregen (reliëf) of spotvernis of foliedruk, zodat uw briefpapier er goed verzorgd uitziet

Visitekaartjes

De mogelijkheden voor uw visitekaartjes zijn oneindig. Het standaard formaat is 85 x 55 mm. Maar afwijkende maten zijn ook mogelijk. HAVEKA drukt uw visitekaartje op natuurkarton, gesatineerd MC, natural Biotop of silk. Ook de visitekaartjes kunnen speciaal afgewerkt worden met mat- of glanslaminaat, stans, preeg of diverse soorten folie.

Offerte- en Presentatiemappen

Om uw offertes of voorstellen professioneel te presenteren maakt u gebruik van een offerte- of presentatiemap. Meestal heeft zo’n map een formaat net iets groter dan A4 zodat er meerdere vellen in kunnen. Vaak zitten er één of meerdere flappen aan de map die naar binnen klappen. Op deze flap kan door middel van stansen een inkeping worden gemaakt om visitekaartjes tussen te schuiven. HAVEKA ontwerpt en drukt uw offerte- of presentatiemap op maat.

Enveloppen

Op het gebied van enveloppen is er enorm veel keuze. Daarin geeft HAVEKA graag het best passende advies. Meest voorkomend zijn enveloppen van 110 x 220 mm, enveloppen van 156 x 220 mm, enveloppen van 162 x 229 mm en enveloppen van 224 x 329 mm, allemaal met of zonder venster. Uiteraard kunnen de enveloppen vakkundig bedrukt worden met uw huisstijl.

Brochures

Een bedrijfsbrochure is de presentatie van uw bedrijf of organisatie en moet er dus professioneel en goed verzorgd uitzien. Brochures kennen vele verschijningsvormen en formaten. Laat u zich adviseren door HAVEKA, van ontwerp tot drukwerk en afwerking, dan weet u zeker dat uw brochure er goed verzorgd uitziet.

Rapporten

U kent dat wel. Het rapport voor de directie is net te laat klaar en moet nog gedrukt worden voor de vergadering. Of de overheidsinstelling waar u werkt heeft snel behoefte aan extra rapporten voor een belangrijke bijeenkomst. Of u hebt net uw stage afgerond en wilt uw stagerapport professioneel afronden. Bij HAVEKA maken we ieder denkbaar rapport, vanaf oplage 1, voorzien van een ringband (Wire-O) of geniet gebrocheerd of garenloos gebrocheerd. In full colour of zwart wit. Vraag maar om advies. Uw grafisch werk is in goede handen bij HAVEKA.