FAMILIE

DRUKWERK

Geboortekaartjes, huwelijkskaarten
en kaarten voor elke feestelijke gelegenheid

 

Familiedrukwerk

We hebben een eigen ontwerpstudio waar geboortekaartjes, huwelijkskaarten, uitnodigingen en ander familiedrukwerk, zoals jubileumkaarten wordt bedacht en ontworpen. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om een aangeleverde foto in het ontwerp op te nemen. De tekst, foto’s en de lay-out mag je natuurlijk ook helemaal zelf vormgeven en ontwerpen. Voordat wij beginnen met de productie ontvangt u een drukproef met tekst en afbeeldingen ter controle, zodoende weet je altijd vooraf hoe de kaart er uit komt te zien. Natuurlijk kun je altijd een afspraak maken met één van onze ontwerpers om samen in de studio tot een uniek eigen ontwerp te komen.

Wil je meer informatie over een persoonlijk ontwerp?
Neem dan even contact met ons op of kom gerust even langs.

 

telefoonnummergeopend

Trouwkaarten & Geboortekaartjes

 

Gaan jullie trouwen en wil je dat op een zo origineel mogelijke manier bekend maken bij de mensen die jullie dierbaar zijn? Of jullie verwachten gezinsuitbreiding en bent op zoek naar creatieve geboortekaarten?
In onze winkel hebben we groot assortiment geboorte, huwelijks-, en gelegenheidsboeken met kaartjes  die variëren van; vrolijk, lief, stoer, romantisch, strak, of hip. Bespreek je wensen met onze vormgevers en
wij maken een mooi origineel eigen ontwerp.

Boeken

 

Je kunt bij ons de voorbeeld boeken rustig inkijken of u neemt de boeken mee om ze thuis gezellig in te kijken met de familie. Als je de boeken mee naar huis neemt mag je ze een week houden en 3 exemplaren meenemen. Je kunt ze natuurlijk ten alle tijden komen omruilen. Wij werken samen met bekende leveranciers zoals: FamilyCards, Belarto en Buromac.

Bestellen en Proefdruk

 

Als u een keuze heeft gemaakt voor een kaart dan neemt u de tekst mee die u in de kaart wilt hebben. Wij kijken dan hier naar de kleur en wat voor lettertype u er bij wilt. Mocht u er niet helemaal uitkomen met de tekst helpen wij u graag. Daarna worden de kaarten besteld. Als de kaarten binnen komen maken wij een proef in het kaartje en nemen wij contact met u op dat de proef en de enveloppen opgehaald kunnen worden. Aan de proefdruk zijn geen kosten verbonden.

Kijkt u de proef in ieder geval even goed na. Het zou zonde zijn als er in uw kaart kleine foutjes zitten.
Mocht er toch nog iets niet helemaal goed zijn neemt u dan even contact met ons op, wij corrigeren e.e.a. en u krijgt een nieuwe proef toegestuurd.

Kaarten drukken

 

Bij een geboortekaartje is het wachten tot de bevalling. U neemt daarna gelijk contact met ons op of u komt even langs. Als u de kaarten voor 12 uur bestelt, zijn ze dezelfde dag klaar als u de kaarten na 12 uur bestelt kunt u ze de andere dag aan het eind van de middag ophalen.

Bij huwelijkskaarten worden na goedkeuring door u de kaarten gedrukt en kunt u ze na 5 dagen bij ons ophalen