078 - 691 23 23

BOEKEN DRUKKEN

ON DEMAND

Realisatie al mogelijk vanaf één exemplaar

 

Boeken drukken on demand

Het uitgeven van je eigen boek.
Het klinkt lastig, maar is eigenlijk heel gemakkelijk. Ben je bijna klaar met het manuscript en zoek je nog een grafische partner die jaren ervaring heeft met het drukken van boeken? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Wij begrijpen dat het drukken van je boek spannend kan zijn. Je hebt veel tijd en energie gestoken in het schrijven van de tekst. En natuurlijk wil je dat er aan het drukken van je boek net zoveel aandacht wordt besteed.

Boeken drukken is een vak en bij HAVEKA verstaan wij dit vak. Met onze jarenlange ervaring en gaan wij voor vakmanschap en persoonlijk contact.

Boeken drukken zit in ons DNA

De kracht van HAVEKA zit ‘m in onze mensen en onze machines. Hierdoor is het al mogelijk om je publicatie te realiseren vanaf oplage 1. Dit doen we zowel voor zakelijk gebruik, uitgeverijen en voor de schrijvende particulier.

De productie vindt geheel in eigen huis plaats.
Informeer naar de vele mogelijkheden. Zie onze scherpe prijzen en korte levertijden.

Maar misschien nog belangrijker, boeken drukken zit in ons DNA en daar zijn we goed in!

Om je op weg te helpen met het maken van de juiste keuzes, geven wij je graag een persoonlijk advies. Wij hebben vele voorbeelden om je te inspireren. Je bent van harte welkom!

Wij zijn geopend op
maandag t/m vrijdag
van 08.00 tot 17.00 uur

Snelle levertijden

De productie van boeken vindt geheel
in eigen huis plaats waardoor we
zeer korte levertijden hebben.

Kleine oplage

Door een combinatie van digitaal en offset maken wij al boeken vanaf oplage 1. Zo kun je eenvoudig boeken “on-demand” nabestellen.

Verzending

Verkoop je boeken online of heb je nabestellingen? Wij kunnen je boek ook
netjes verpakken en verzenden.

Digitaal Drukken met de HP indigo

Volop mogelijkheden met de HP Indigo.

Met de komst van onze HP Indigo is er veel veranderd op het gebied van digitaal drukken. Gepersonaliseerd drukwerk in kleine oplages en tegen lage tarieven met superkwaliteit!