078 - 691 23 23

PROEFSCHRIFT

DRUKKEN

Wij nemen jouw zorg uit handen

 

PROEFSCHRIFT DRUKKEN in 5 STAPPEN

 

Ga je promoveren? Als wetenschappelijk onderzoeker heb je al vele jaren tijd én moeite gestopt in de studie, de onderzoeken en de uitwerking daarvan. De laatste stappen zijn gelukkig heel simpel. Bekijk onze tijdlijn in 5 stappen en wij nemen de laatste zorg uit handen en zorgen voor een mooi eindresultaat van jouw onderzoek.

Jarenlange ervaring

HAVEKA de grafische partner is al jarenlang gespecialiseerd in proefschriften drukken
en de professionele begeleiding hiervan.
In vijf eenvoudige stappen helpen wij je
door het gehele proces. Dus ga je binnenkort promoveren en wil je je onderzoeksresultaten vakkundig publiceren? Wij helpen je graag!

Veel extra’s

Naast  scherpe prijzen, professionele
persoonlijke begeleiding en flexibele levertijden bieden wij nog vele extra’s. Wij drukken GRATIS de stellingen en uitnodigingen mee voor je promotie en kunnen wij het omslag van je proefschrift kosteloos vormgeven. En natuurlijk is eenvoudig en snel nabestellen van je proefschrift mogelijk!

• Scherpe prijzen

• Flexibele levertijden

• Gratis ontwerp van je omslag

• Gratis meeleveren van
  stellingen en uitnodigingen

Digitaal Drukken met de HP indigo

Volop mogelijkheden met de HP Indigo.

Met de komst van onze HP Indigo is er veel veranderd op het gebied van digitaal drukken. Gepersonaliseerd drukwerk in kleine oplages en tegen lage tarieven met superkwaliteit!

Jouw proefschrift drukken in vijf stappen

 

Stap 1 - Offerte aanvragen

Vraag geheel vrijblijvend een online offerte aan voor je proefschrift en ontvang binnen enkele minuten een scherp aanbod. Wil je liever telefonisch de verschillende opties bespreken bel, dan met één van onze vakkundige medewerkers voor persoonlijk advies (telefoon: 078 – 691 23 23).

De prijzen die je van ons ontvangt zijn altijd gebaseerd op de voordeligste manier van produceren, met de beste kwaliteit.

Mocht je samen met collega’s je proefschrift bij ons willen laten drukken, dan bieden wij jullie een interessante groepskorting aan.
De hoogte van de korting wordt bepaald door het aantal mensen dat deelneemt.

Offerte Aanvragen

Stap 2 - Planning en levertijd

De tweede stap in het proces is het maken van afspraken over de levertijd voor je proefschrift. Heb je alle mogelijkheden vergeleken en gekozen voor HAVEKA, laat het ons dan  weten. Gezamenlijk zorgen we er dan voor dat er een planning wordt gemaakt die goed aansluit bij jouw situatie. Vanaf het moment dat de drukproef is goedgekeurd (zie stap 3) hebben we ongeveer 5 werkdagen nodig voor het drukken en afwerken van je proefschrift. De voorbereidingen, zoals het aanleveren van de benodigde informatie en het vervaardigen van de proeven, kosten gemiddeld genomen ook zo’n 5 werkdagen. Voor het gehele proces moet je dus rekening houden met een levertijd van ongeveer 10 werkdagen.

Stap 3 - Proefronde

Na ontvangst controleren wij de aangeleverde bestanden. Hiervan maken we een digitale proef en sturen die naar u toe.
Een papieren proef per post is ook mogelijk. Na controle van de proef kunnen eventuele correctiebestanden worden aangeleverd.
Het is uiteraard ook mogelijk het binnenwerk van je proefschrift door ons op te laten maken.
Hiervoor gelden echter wel andere aanleverspecificaties en levertijden.

Stap 4 - Het omslag

Een gedegen proefschrift verdient een mooi omslag. Het ontwerpen van de omslag van uw proefschrift bieden wij gratis als service aan.
Uiteraard kun je het omslagontwerp ook zelf aanleveren. Voor specificaties zie de aanleverspecificaties.

Stap 5 - Proefschrift drukken, afwerken en leveren

Na akkoord op de proef start de productie. Wij zullen de gewenste oplage drukken en afwerken. Je proefschrift wordt, inclusief stellingen en uitnodigingen, netjes in dozen verpakt waarna het proefschrift op een afgesproken dag kan worden afgehaald of worden bezorgd.

Werk waar we trots op zijn


 

Onze Producten en Service


 

Lay-out binnenwerk proefschrift

Ontwerp omslag proefschrift

Technische controle en ondersteuning

Proefschrift Handleiding

In deze handige handleiding voor het drukken van proefschriften behandelen we stap voor stap het gehele proefschrift traject bij drukkerij Haveka. Daarnaast staat het vol met handige tips en voorbeelden voor de opmaak van een proefschrift.

 

  • Stappenplan proefschrift drukken
  • Instructies binnenwerk
  • Opmaak binnenwerk
  • Aanlevering
  • Technische afwerking van het boek
  • Planning
  • Vragen en advies

Proefschrift Handleiding Omslag Drukkerij Haveka

Wij drukken proefschriften voor


 

Vragen
die vaak
gesteld
worden:

Wat is de doorlooptijd voor het drukken van mijn proefschrift?

De doorlooptijd van het drukproces is ongeveer 1 – 2 weken. Dit is de tijd voor het drukken en binden van je proefschrift. Dus na akkoord op de proeven. Een proefronde en eventuele layout en opmaak van het proefschrift staat los van het drukproces.

Hoe lang duurt een een ontwerp en opmaak van mijn proefschrift?

Er zijn diverse pakketkeuzes. De tijdsduur is afhankelijk van de pakketkeuze, de creativiteit en complexiteit van de opmaak. Globaal zal dit variëren van 1 tot 3 weken. Je kunt altijd contact opnemen om een planning te bespreken.

Wat zijn de kosten voor het drukken van mijn proefschrift?

De kosten voor het drukken van je proefschrift zijn afhankelijk van je wensen. Oplage, aantal pagina’s en extra’s zullen de prijs bepalen. Als je bij ons een offerte aanvraagt nemen wij contact op om de kosten te bespreken, gebaseerd op je wensen.

Kunnen jullie een ISBN voor mij aanvragen?

Een ISBN nummer is een unieke identificatie waarmee een uitgave vindbaar is voor (online) boekhandels en bibliotheken. Wij kunnen deze voor je aanvragen. Geef deze wens aan bij je offerteaanvraag.
We hebben vervolgens nog wat extra informatie nodig omtrent je proefschrift, waarmee we de aanvraag kunnen indienen.

Kan ik mijn proefschrift op A4-formaat aanleveren?

Aanleveren op A4 formaat is geen probleem. De PDF verkleinen we 80%, naar het uiteindelijke proefschriftformaat van 16,5 x 24 cm. Let in de opmaak op dat de grootte van het lettertype en bijvoorbeeld lijndiktes dus 80% worden verkleind! Je kunt in het beginproces ook alvast even een testbestand sturen, zodat eventuele technische mankementen al in het beginstadium kunnen worden opgevangen.

Hoe kan ik het beste tabellen aanleveren?

Tabellen kun je gewoon in het complete Word document aanleveren. Ze moeten in Word wel als tabel zijn gedefinieerd, dus opgebouwd uit rijen en cellen. Deze kunnen wij importeren en worden in dezelfde style als de opmaak van het proefschrift verwerkt. We kunnen ze ook rechtstreeks uit het aangeleverde document plaatsen zonder opmaak. Dit scheelt ook in de opmaakkosten.

Wat is de beste kwaliteit om figuren aan te leveren?

Voor het beste resultaat hebben de afbeeldingen een resolutie van 300 dpi nodig. Figuren kunnen ook als vectorbestand worden aangeleverd. Bijvoorbeeld als eps, svg of emf. Dit zijn de optimale aanleverspecificaties. Heb je andere bestandsformaten dan kun je dit het beste in het begintraject even aangeven zodat we kunnen kijken naar een oplossing.

Ik ontwerp mijn eigen omslag. Hoe bereken ik de rugdikte?

Elke papiersoort heeft een eigen opdikking. Dit is dus van belang voor een juiste rugdikte bij het maken van het omslagontwerp. Belangriik voor een mooi eindresultaat. Wij hebben hiervoor een eigen rekentool. Geef het aantal pagina’s en de gewenste papiersoort door en u ontvangt van ons de exacte rugdikte.

Ontvang ik een proef voordat mijn proefschrift wordt gedrukt?

Je ontvangt tijdens het voortraject ten aller tijden een digitale proef van je proefschrift.
Als de doorlooptijd het toelaat, kunnen we ook een fysieke proef toesturen. Dit zal een losbladige papieren proef zijn. We kunnen de proefdruk maken op de papiersort welke je kiest voor de uiteindelijke druk. Mocht je twijfelen over de papiersoort, dan kunnen we eventueel ook een 2e sample meesturen. Dit kunnen we bespreken tijdens het plannen van je order.

Leveren jullie de proefschriften?

Levering is normaal gesproken op de Universiteit. Dat is praktischer, zodat iemand aanwezig is tijdens kantooruren. Wij komen hier wekelijks en kunnen hierdoor dus persoonlijk zorgdragen voor de aflevering van je proefschrift. Afhalen op ons kantoor in Alblasserdam is ook mogelijk. Hierdoor kun je tijd winnen, welke wij normaal nodig hebben voor het plannen van je levering. Afwijkende leveringen zijn altijd bespreekbaar.

Your publication as green as possible?