078 - 691 23 23

PROEFSCHRIFT

DRUKKEN

Wij nemen jouw zorg uit handen

 

PROEFSCHRIFT DRUKKEN in 5 STAPPEN

 

Ga je promoveren? Als wetenschappelijk onderzoeker heb je al vele jaren tijd én moeite gestopt in de studie, de onderzoeken en de uitwerking daarvan. De laatste stappen zijn gelukkig heel simpel. Bekijk onze tijdlijn in 5 stappen en wij nemen de laatste zorg uit handen en zorgen voor een mooi eindresultaat van jouw onderzoek.

Jarenlange ervaring

HAVEKA de grafische partner is al sinds 1988 gespecialiseerd in proefschriften drukken
en de professionele begeleiding hiervan.
In vijf eenvoudige stappen helpen wij je
door het gehele proces. Dus ga je binnenkort promoveren en wil je je onderzoeksresultaten vakkundig publiceren? Wij helpen je graag!

Veel extra’s

Naast  scherpe prijzen, professionele
persoonlijke begeleiding en flexibele levertijden bieden wij nog vele extra’s. Wij drukken GRATIS de stellingen en uitnodigingen mee voor je promotie en kunnen wij het omslag van je proefschrift kosteloos vormgeven. En natuurlijk is eenvoudig en snel nabestellen van je proefschrift mogelijk!

• Scherpe prijzen

• Flexibele levertijden

• Gratis meeleveren van
  stellingen en uitnodigingen

Digitaal Drukken met de HP indigo

Volop mogelijkheden met de HP Indigo.

Met de komst van onze HP Indigo is er veel veranderd op het gebied van digitaal drukken. Gepersonaliseerd drukwerk in kleine oplages en tegen lage tarieven met superkwaliteit!

Voorbeeldboeken Familiedrukwerk

1. OFFERTE AANVRAGEN

 

Vraag geheel vrijblijvend een online offerte aan voor je proefschrift en ontvang
binnen enkele minuten een scherp aanbod. Wil je liever telefonisch de verschillende
opties bespreken? Dat kan natuurlijk ook! Bel dan met één van onze
proefschrift adviseurs voor persoonlijk advies.

Voorbeeldboeken Familiedrukwerk

2. PLANNING EN LEVERTIJD

 

We maken afspraken over de levertijd van je proefschrift. Gezamenlijk zorgen we
er dan voor dat er een planning wordt gemaakt die goed aansluit bij jouw situatie.
Je kunt de bestanden aanleveren. Wij zullen deze controleren en waar nodig
aanpassen of verbeteren.

Voorbeeldboeken Familiedrukwerk

3. PROEFDRUK

 

Na de check van bestanden maken we een digitale proef en sturen die per email.
Een papieren proef per post is ook mogelijk. Na controle van de proef kunnen eventuele correctiebestanden worden aangeleverd. Het is uiteraard ook mogelijk het binnenwerk van je proefschrift door ons op te laten maken. Hiervoor gelden echter wel andere aanleverspecificaties en levertijden.

Voorbeeldboeken Familiedrukwerk

4. HET OMSLAG

 

Je kunt je omslag als pdf-bestand aanleveren. Wij kunnen je de technische specificaties aanleveren zoals marges, afloop en rugdikte. je kunt je ontwerp ook door ons laten verzorgen. De kosten voor het opmaken van een basic omslag is €100,- exclusief de eventuele aankoop van een afbeelding of het illustreren op maat.
De prijs voor beeldbewerking of het maken van een illustratie op maat is op aanvraag.

Voorbeeldboeken Familiedrukwerk

5. PRODUCTIE & LEVERING

 

Na akkoord op de proef en de bevestiging start de productie. Wij zullen de gewenste
oplage drukken en afwerken. Je proefschrift, inclusief stellingen en uitnodigingen,
kunnen op een afgesproken dag worden afgehaald of we bezorgen ze op het
afgesproken afleveradres.

Werk waar we trots op zijn


 

Proefschrift Handleiding

In deze handige handleiding voor het drukken van proefschriften behandelen we stap voor stap het gehele proefschrift traject bij drukkerij Haveka. Daarnaast staat het vol met handige tips en voorbeelden voor de opmaak van een proefschrift.

 

  • Stappenplan proefschrift drukken
  • Instructies binnenwerk
  • Opmaak binnenwerk
  • Aanlevering
  • Technische afwerking van het boek
  • Planning
  • Vragen en advies

Proefschrift Handleiding Omslag Drukkerij Haveka

Wij drukken proefschriften voor


 

Vragen
die vaak
gesteld
worden:

Wat is de doorlooptijd voor het drukken van mijn proefschrift?

De doorlooptijd van het drukproces is ongeveer 1 – 2 weken. Dit is de tijd voor het drukken en binden van je proefschrift. Dus na akkoord op de proeven. Een proefronde en eventuele layout en opmaak van het proefschrift staat los van het drukproces.

Hoe lang duurt een een ontwerp en opmaak van mijn proefschrift?

Er zijn diverse pakketkeuzes. De tijdsduur is afhankelijk van de pakketkeuze, de creativiteit en complexiteit van de opmaak. Globaal zal dit variëren van 1 tot 3 weken. Je kunt altijd contact opnemen om een planning te bespreken.

Wat zijn de kosten voor het drukken van mijn proefschrift?

De kosten voor het drukken van je proefschrift zijn afhankelijk van je wensen. Oplage, aantal pagina’s en extra’s zullen de prijs bepalen. Als je bij ons een offerte aanvraagt nemen wij contact op om de kosten te bespreken, gebaseerd op je wensen.

Kunnen jullie een ISBN voor mij aanvragen?

Een ISBN nummer is een unieke identificatie waarmee een uitgave vindbaar is voor (online) boekhandels en bibliotheken. Wij kunnen deze voor je aanvragen. Geef deze wens aan bij je offerteaanvraag.
We hebben vervolgens nog wat extra informatie nodig omtrent je proefschrift, waarmee we de aanvraag kunnen indienen.

Kan ik mijn proefschrift op A4-formaat aanleveren?

Aanleveren op A4 formaat is geen probleem. De PDF verkleinen we 80%, naar het uiteindelijke proefschriftformaat van 16,5 x 24 cm. Let in de opmaak op dat de grootte van het lettertype en bijvoorbeeld lijndiktes dus 80% worden verkleind! Je kunt in het beginproces ook alvast even een testbestand sturen, zodat eventuele technische mankementen al in het beginstadium kunnen worden opgevangen.

Hoe kan ik het beste tabellen aanleveren?

Tabellen kun je gewoon in het complete Word document aanleveren. Ze moeten in Word wel als tabel zijn gedefinieerd, dus opgebouwd uit rijen en cellen. Deze kunnen wij importeren en worden in dezelfde style als de opmaak van het proefschrift verwerkt. We kunnen ze ook rechtstreeks uit het aangeleverde document plaatsen zonder opmaak. Dit scheelt ook in de opmaakkosten.

Wat is de beste kwaliteit om figuren aan te leveren?

Voor het beste resultaat hebben de afbeeldingen een resolutie van 300 dpi nodig. Figuren kunnen ook als vectorbestand worden aangeleverd. Bijvoorbeeld als eps, svg of emf. Dit zijn de optimale aanleverspecificaties. Heb je andere bestandsformaten dan kun je dit het beste in het begintraject even aangeven zodat we kunnen kijken naar een oplossing.

Ik ontwerp mijn eigen omslag. Hoe bereken ik de rugdikte?

Elke papiersoort heeft een eigen opdikking. Dit is dus van belang voor een juiste rugdikte bij het maken van het omslagontwerp. Belangriik voor een mooi eindresultaat. Wij hebben hiervoor een eigen rekentool. Geef het aantal pagina’s en de gewenste papiersoort door en u ontvangt van ons de exacte rugdikte.

Ontvang ik een proef voordat mijn proefschrift wordt gedrukt?

Je ontvangt tijdens het voortraject ten aller tijden een digitale proef van je proefschrift.
Als de doorlooptijd het toelaat, kunnen we ook een fysieke proef toesturen. Dit zal een losbladige papieren proef zijn. We kunnen de proefdruk maken op de papiersort welke je kiest voor de uiteindelijke druk. Mocht je twijfelen over de papiersoort, dan kunnen we eventueel ook een 2e sample meesturen. Dit kunnen we bespreken tijdens het plannen van je order.

Leveren jullie de proefschriften?

Levering is normaal gesproken op de Universiteit. Dat is praktischer, zodat iemand aanwezig is tijdens kantooruren. Wij komen hier wekelijks en kunnen hierdoor dus persoonlijk zorgdragen voor de aflevering van je proefschrift. Afhalen op ons kantoor in Alblasserdam is ook mogelijk. Hierdoor kun je tijd winnen, welke wij normaal nodig hebben voor het plannen van je levering. Afwijkende leveringen zijn altijd bespreekbaar.

Your publication as green as possible?