078 - 691 23 23

De Kantlijn

Beleven – inspireren – creëren – verbinden

 

Wie zijn wij? Wij zijn ‘de Kantlijn’, een gratis huis aan huis magazine waarin we ‘Alblasserdam aan het Woord’ laten. Inwoners die iets bijzonders te vertellen hebben verschijnen met een interview of hun eigen verhaal in ons blad. We laten lokale ondernemers graag vertellen over hun werkzaamheden en onderneming, maar ook tips van bijvoorbeeld de notaris, apotheek of dierenarts. Een magazine van en door Alblasserdammers op een prettig leesbare manier gepresenteerd.

Wij tonen onze lokale betrokkenheid door samen te werken met lokale ondernemers. En binnen de Alblasserdamse samenleving door stichtingen en verenigingen de ruimte te geven om informatie te delen en zo promotionele activiteiten te plaatsen. Maatschappelijke betrokkenheid, vooral binnen de plaats waar je woont, werkt en onderneemt vinden wij uitermate belangrijk. Wij zetten ons daarom graag in voor initiatieven die zich lokaal ontplooien en leggen graag verbindingen om een ander verder te helpen.

Voor de Kantlijn werken daarom lokaal betrokken grafische vormgevers, fotografen, journalisten, marketing- en communicatiespecialisten, tekstschrijvers en -correctoren. Verspreiding is in eigen beheer in samenwerking met een lokale partij.

De Kantlijn is een onderdeel van Offsetdrukkerij Haveka BV en staat garant voor een hoge attentiewaarde.

www.dekantlijn.nl