078 - 691 23 23

Vetplantjes Huisstijl

De afgelopen weken hebben we hard gewerkt aan de vetplantjes huisstijl. We zijn dan ook erg trots op het resultaat en de levering van het eerste drukwerk. We vertellen je graag wat meer over de ideeën achter het logo en de manier waarop vetplantjes.nl wil laten zien waar ze voor staan.

 

Ontwerp Logo

Voor het logo van vetplantjes.nl wilde ze geen plant of bloem gebruiken. De opdrachtgever is van mening dat hun naam duidelijk genoeg is. Daar is voor hun gevoel geen extra uitleg voor nodig met bijvoorbeeld een afbeelding van een vetplantje. Ze hadden de wens om juist een symbool te gebruiken dat invulling geeft aan de waarden die ze zo belangrijk vinden. Deze waarden zijn onder meer: Het delen van bijzondere momenten in het leven en Het op duurzame wijze creëren van unieke cadeautjes. Dat aansluit bij de slogan: “we grow gifts”

De opdrachtgever gelooft dat een product een verhaal moet vertellen. Een herinnering moet oproepen aan een bijzonder moment. De moeite waard moet zijn om bewaard te worden. Gekoesterd moet worden om als persoonlijk geschenk geven te worden. Dit willen ze graag uitdragen in wat ze doen voor zichzelf en maken voor anderen. Voeg hier een voorliefde voor de natuur aan toe. Mix dit met een passie voor kleine sterke plantjes die de potentie hebben om uit te groeien tot iets moois. En zie hier; hun eigen mini olifantje is geboren.

zakenkaartjes vetplantjes huisstijl
Drukwerk & Design
• Logo ontwerp
• Visitekaartjes
• T-shirts
• Kaarten
kaarten vetplantjes huisstijl

T-shirt en Kaarten

In de huisstijl wil vetplantjes.nl gebruik maken van heldere groene kleuren in combinatie met een fris accent. De plantjes hebben een bonte verzameling van groen tinten. Dit rijke pallet wordt zo nu en dan aangevuld met een felle kleur van een bloem die zich spontaan heeft gevormd tussen de bladeren. Het roze staartje van de olifant staat symbool voor deze bloem.

Dit beeldmerk zal je niet alleen tegenkomen in de heldere kleuren zoals op het nieuwe T-shirt hiernaast. Maat we zullen het logo in combinatie met fotografie ook gaan gebruiken in een geheel witte uitvoering. De ansichtkaarten zijn daar een mooi voorbeeld van.

vetplantjes huisstijl t-shirt