078 - 691 23 23
online marketing

Online Marketing voor organisaties die online harder willen groeien dan de concurrentie.

078 - 691 23 23

lijn online marketing

Online marketing, sales en website optimalisatie

Vooruitstrevende bedrijven die met online marketing harder willen groeien dan de concurrentie. Dat kenmerkt onze klanten. Zij willen voorop lopen en de concurrentie voorblijven.

Wij zijn als het ware onderdeel van de bedrijfsvoering van de klant en omdat we alles delen werken we exclusief voor één speler binnen elke branche.

In samenwerking met onze online partner Nangka International lopen we gestructureerd en pro-actief stap voor stap de mogelijkheden af om de omzet via alle online marketing kanalen te vergroten.

Online marketing voor marktleiders

Onder andere zoekmachine optimalisatie, internet adverteren, social media, webanalyse, usability, content marketing, lead nurturing, neuromarketing, A/B-testen, email marketing en conversie optimalisatie zijn middelen die we inzetten en met elkaar verbinden.

“Wij stoppen niet met het leveren van meer bezoekers aan de website, maar zorgen er ook voor dat deze bezoekers omgezet worden in meer leads en klanten.”

We achterhalen welke activiteiten tot meer klanten leiden, zodat we deze informatie kunnen gebruiken om nog beter te kunnen sturen op meer omzet en de online marketing activiteiten nog effectiever in te zetten.

 

Online marketing leider worden in 3 stappen

1. Meer bezoekers

Via verschillende online kanalen verbeteren we de vindbaarheid zodat potentiële klanten jou daadwerkelijk kunnen vinden.

2. Meer Leads & Klanten

Met behulp van onze online tools geven we je een volledig inzicht in de sales funnel en sturen we op omzet.

3. Meer Ambassadeurs

We helpen je met het overtreffen van de klant verwachting zodat je klanten échte ambassadeurs worden.

Wil je weten hoe we werken?

Het klinkt natuurlijk mooi, online marktleider worden, maar waar begin je en hoe kun je de dingen die je goed doet behouden en samen met het geheel van nieuwe online activiteiten succesvol inzetten?

Wanneer is onze oplossing interessant voor jou? Als je op zoek bent naar een pro-actief online team, dat snel en zeer effectief werkt en veel waarde hecht aan een informele sfeer waarbij alles bespreekbaar is en ruimte om dingen uit te proberen.

Spreekt je dit aan? Bel dan direct één van onze specialisten en laat je uitgebreid informeren over wat wij voor je kunnen betekenen.

Contactformulier