078 - 691 23 23
Thesis Printen

Thesis printen? Drukkerij Haveka biedt u gegarandeerd de laagste prijs garantie met kwaliteit en 28 jaar ervaring. Heeft u van een andere drukker een offerte met een betere prijs? Laat het ons dan even weten dan passen wij onze prijzen aan. Zo weet u dat u bij Haveka nooit te veel betaalt en toch kunt profiteren van onze hoge kwaliteit!

English version

Thesis printen met de laagste prijs garantie

Gaat u promoveren? Als wetenschappelijk onderzoeker hebt u vaak meerdere jaren tijd en moeite gestopt in studie, onderzoek en de uitwerking daarvan. Het enige wat nog rest is uw thesis printen.

28 Jaar Ervaring

Drukkerij HAVEKA is al meer dan 28 jaar gespecialiseerd in thesis printen en de professionele verzorging van wetenschappelijke rapporten. Vele promovendi hebben wij al blij gemaakt met hun thesis, omdat het printen van hun publicatie snel, gemakkelijk en professioneel verliep. In vijf eenvoudige stappen helpen wij u door het gehele proces. Dus gaat u binnenkort promoveren en wilt u uw onderzoeksresultaten vakkundig publiceren, kom dan naar drukkerij HAVEKA.

Veel Gratis Extra’s

En dit is nog niet alles, want naast verrassend scherpe prijzen, professionele persoonlijke begeleiding en flexibele levertijden bieden wij nog vele extra’s. Zo printen wij GRATIS de stellingen en uitnodigingen mee voor uw promotie en kunnen wij het omslag van uw thesis kosteloos vormgeven. En natuurlijk niet te vergeten eenvoudig en snel bij- en nabestellen van uw thesis!

• Laagste prijs garantie

• Verrassend scherpe prijzen en flexibele levertijden

• Gratis ontwerp van uw omslag

• Gratis meeleveren van stellingen en uitnodigingen

Digitaal Drukken met de HP indigo

Nieuwe mogelijkheden met de HP Indigo.

Met de komst van onze HP Indigo is er veel veranderd op het gebied van digitaal printen. Gepersonaliseerd drukwerk in kleine oplages en tegen lage tarieven met superkwaliteit!

Uw thesis printen in vijf stappen

 

Stap 1 - Offerte aanvragen

Vraag geheel vrijblijvend een online offerte aan voor uw thesis en ontvang binnen enkele minuten een scherp aanbod. Wilt u liever telefonisch de verschillende opties bespreken bel dan met één van onze vakkundige medewerkers voor persoonlijk advies (telefoon: 078 – 691 23 23).

Wij kunnen uw thesis printen door middel van printing-on-demand maar ook met offset-druk. Welke keuze voor uw thesis het meest geschikt is, is afhankelijk van de oplage en het aantal pagina’s in full-colour. De prijzen die u van ons ontvangt zijn altijd gebaseerd op de voor u voordeligste manier van produceren en met de beste kwaliteit.

Mocht u samen met collega’s uw thesis bij ons willen laten printen, dan bieden wij jullie een interessante groepskorting aan. De hoogte van de korting wordt bepaald door het aantal mensen dat deelneemt.

Offerte Aanvragen

Stap 2 - Planning en Levertijd

De tweede stap in proces is het maken van afspraken over de levertijd voor uw thesis. Heeft u alle mogelijkheden vergeleken en gekozen voor drukkerij HAVEKA, laat het ons dan even weten. Gezamenlijk zorgen we er dan voor dat er een planning wordt gemaakt die goed aansluit bij uw situatie. Vanaf het moment dat u de drukproef heeft goedgekeurd (zie stap 3) hebben we 5 werkdagen nodig voor het printen en afwerken van uw thesis. De voorbereidingen, zoals het aanleveren van de benodigde informatie en de digitale bestanden voor het binnenwerk en omslag, kosten gemiddeld genomen ook zo’n 5 werkdagen. Voor het gehele proces moet u dus rekening houden met een levertijd van 10 werkdagen.

 

Stap 3 - Proefronde

Na ontvangst controleren wij uw aangeleverde bestanden. Daarvan maken we een proefexemplaar en sturen die naar u toe. Na controle van de proef kunnen eventuele correctiebestanden worden aangeleverd.

 

Vervolgens kunnen we voor alle zekerheid nog een digitale proef toesturen. Het is uiteraard ook mogelijk uw thesis door ons op te laten maken. Hiervoor gelden echter wel andere aanleverspecificaties en levertijden.

Stap 4 - Het Omslag

Een gedegen thesis verdient een dito omslag (kaft of cover). Het ontwerpen van de omslag van uw thesis bieden wij gratis als service aan. Uiteraard kunt u het omslagontwerp ook zelf aanleveren. Voor specificaties zie de aanleverspecificaties.

 

Stap 5 - Thesis Printen en Afwerken

Na uw akkoord op de proef start de productiefase. Wij zullen de gewenste oplage printen en afwerken. Uw thesis wordt, inclusief stellingen en uitnodigingen, netjes in dozen verpakt waarna uw thesis op een afgesproken dag kan worden afgehaald of worden bezorgd.

 

EHBP - Eerste Hulp Bij Proefschrift Printen

In dit EHBP-boekje (Eerste Hulp Bij Proefschrift Printen) behandelen we stap voor stap het gehele proefschrift traject bij Haveka. Daarnaast staat het vol met handige tips en voorbeelden voor de opmaak van een proefschrift.

 

  • Eerste hulp bij proefschriften
  • Stappenplan proefschrift printen
  • Instructies binnenwerk
  • Opmaak binnenwerk
  • Aanlevering
  • Technische afwerking van het boek
  • Planning
  • Vragen en advies

Eerste Hulp Bij Proefschriften

Wij printen proefschriften voor:


 

Proefschriften Drukken Universiteit Leiden

Universiteit Leiden

Proefschriften Drukken Technische Universiteit Delft

Technische Universiteit Delft

Proefschriften Drukken Erasmus Universiteit Rotterdam

Erasmus Universiteit

Proefschriften Drukken Wageningen Universiteit

Wageningen Universiteit

Proefschriften Drukken Technische Universiteit Eindhoven

Technische Universiteit Eindhoven

Proefschriften Drukken Universiteit Nyenrode

Universiteit Neyenrode

Proefschriften Drukken Universiteit Utrecht

Universiteit Utrecht

Proefschriften Drukken vrije Universiteit Amsterdam

vrije Universiteit Amsterdam

Proefschriften Drukken Tinbergen Institute

Tinbergen Institute

Proefschriften Drukken Universiteit van Tilburg

Universiteit van Tilburg

Proefschriften Drukken Universiteit van Amsterdam

Universiteit van Amsterdam

Proefschriften Drukken Erim

Erim

Your publication as green as possible?